10 november – Dag van de Mantelzorg

Tijdens de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg worden er elk jaar ontspannende en gezellige activiteiten georganiseerd.

Dit jaar gaan we met het oog op de nieuwe gemeente West Betuwe één gezamenlijke dag te organiseren. Mantelzorgers kunnen op 10 november per bus worden opgehaald bij zogenaamde opstapplaatsen in alle 26 kernen.

Tijdens een gezellige boottocht met uitgebreide lunch, vermaak en gezelligheid worden de mantelzorgers in het zonnetje gezet.

 

De rondvaart

Welzijn West Betuwe heeft de rondvaart boten van Rederij Leerdam gehuurd. Je wordt welkom geheten door de kapitein en de bemanning met koffie & thee. Tijdens de rondvaart zal het zogenaamde moonlight buffet geserveerd worden. Een heerlijk warm & koud buffet met vis, vlees en diverse groente en salades.

Onder het genot van een lekker drankje, het mooie uitzicht en het leuke gezelschap maken we er een heerlijke ontspannen middag van.

 

Vervoer

Ook het vervoer is geregeld. U wordt in uw woonplaats opgehaald en thuis gebracht. De touringcarservice geld voor de Mantelzorgers die wonen in de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal.  Na aanmelding ontvang je voorafgaand een brief met daarin het tijdstip en opstap plaats.

Met eigen vervoer komen is ook mogelijk, er zijn gratis parkeerplaatsen t.h.v. Lingedijk 8 (Glasfabriek) Leerdam. Op De Loswal zelf kunt u niet parkeren, wel uit en instappen.

 

 

Heel graag tot zaterdag 10 november, Welkom aan boord !!!

 

Aanmelden

Deze gezellige en smakelijke boottocht is voor u gratis, graag aanmelden vóór 1 november.

Aanmeldformulier

 

Donderdag 8 november wordt er door Wittenbergzorg en Welzijn West Betuwe samen nog een tweede Dag van de Mantelzorg gehouden! Mantelzorgers uit gemeente Neerijnen kunnen genieten van een heerlijke high tea en u kunt deelnemen aan diverse activiteiten. Aanmelden voor deze middag kan alleen bij Monique van Eijndhoven via mvaneijndhoven@welzijnwestbetuwe.nl of 0418-652371.

Tijd: 14.00 – 16.00 uur

Locatie: De Wittenberg, restaurant ‘De Gastenhof’, Bernhardstraat 4, Haaften

 

Mantelzorgcompliment aanvragen in gemeente Neerijnen?  

www.weekvandemantelzorg.nl/mantelzorgcompliment of neem contact op met Welzijn West Betuwe.

 

Bent u bij welzijn niet bekend als mantelzorger of geen uitnodiging ontvangen? Niet alle mantelzorgers zijn bij ons bekend. Kent u een mantelzorger? Wijs hem/haar dan graag op de activiteiten. U kan contact opnemen met de consulent mantelzorg van Welzijn West Betuwe.